4. The American Assignment

old-american-flag-wallpaper

Wat moet je doen?

Je gaat een informatieve poster maken over Amerika. Informatieve poster betekent dus dat de lezer van jouw poster allerlei feitjes of informatie opdoet over het land. De poster moet de lezer informatie geven!

Hoe ga je dit doen?

Dit mag je op een groot vel papier maken, maar ook digitaal (Prezi). Je gaat allerlei plaatjes, video’s, geluidsbestanden, etc. zoeken om een creatieve en informatie poster te maken. Je mag zelf kiezen wat jij op je poster plaatst, maar het moet wel over meerdere onderwerpen gaan die met het land te maken hebben.

Wat moet er op de informatieve poster?

De onderwerpen die je kan behandelen kan je terugvinden in de Prezi. Denk bijvoorbeeld aan; geschiedenis, cultuur, landschap, economie, eten en drinken, politiek, bekende personen/gebouwen, etc. De regel is: Hoe meer onderwerpen je behandelt op de poster, des te beter het cijfer. Creativiteit scoort natuurlijk altijd extra!!!

Krijg ik hier een cijfer voor?

Ja! Deze opdracht is een onderdeel van ESW (English Speaking World). Met ESW ga jij je verdiepen in 3 landen. Amerika, Engeland en Australie. Bij elk land krijg je een opdracht en voor elke opdracht krijg je een cijfer. Dus 3 cijfers in totaal, die samen het eindcijfer vormen die 3x meetelt! Maken dus.

 

";